بلیند توتون (طعم دار کردن توتون پیپ)

زیاد اتفاق میفته که توتونی رو میخریم و بعد از استفاده به این نتیجه می رسیم که از این توتون خوشمون نیومده. شما چیکار می کنید؟ خیلی ها دور میریزن، خیلی ها هم به اجبار ازش استفاده می کنند تا تموم بشه. دلایلی که ممکنه ما از توتونی خوشمون نیاد به شرح ذیل است:

  • از اسانش خوشمون نمیاد. یعنی اسانسش یا خیلی زیاده یا جالب نیست برای مصرف کننده.
  • توتون سنگینه. معمولا کمتر پیش میاد که کسی نتونه توتون های سبک رو استفاده کنه ولی زیاد پیش میاد که نتونیم توتون سنگین رو استفاده کنیم.
  • کات توتون مطابق چیزی که کشیدیم و یا بلدیم استفاده کنیم نیست.

امروز میخام نحوه بلیند کردن توتون رو آموزش بدم. اول اینکه شاید بپرسید بلیند کردن یعنی چی؟ بلیند کردن توتون یعنی اضافه کردن طعم و یا عطر به یک توتون. چرا باید توتونی رو بلیند کرد؟ اگه توتونی خریداری کردین که طعمش مطابق ذائقه شما نیست و میخاین اونو عوض کنید و یا توتونی خریداری کردید که به نظر شما سنگینه (با این احتساب که شما مشکلی در استفاده از اون کات ندارید)، پس میتونید اونو معطر و سبکترش کنید.در این مقاله روش اسانس دهی (کارامل) و بلیند کردن کاراملی توتون رو آموزش خواهیم داد.

images

برای بلیند کردن توتون به وسایل زیر نیازمندید:

۱- توتون ساده بدون اسانس

۲- ۲ یا ۳ حبه قند

۳- قهوه جوش معمولی ( شیر جوش)

۴- کاغذ شمعی

۵- ۲ تکه چوب که حداقل به اندازه کف دستتون باشه

۶- فر یا اون (منظورم به هیچ وجه مایکروویو نیست / از اشعه استفاده نمی شود فقط گرما)

ابتدا 3 حبه قند رو توی قهوه جوش میریزید و میزارید روی شعله بلند گاز. وقتی که شکر کارامل شد، یعنی کاملا سیاه شد، ۳ قاشق آب جوش روی اون بریزید. به این ترتیب شما اسانس طبیعی کارامل تهیه کردید و این اسانس ترکیب اصلی خیلی از توتون ها پیپ به حساب میاد.  آب رو توی قهوه جوش بچرخونید تا کارامل کاملا تو آب حل بشه و اسانش کامل و خوبی به دست بیاد. (این کار تقریبا 10 دقیقه طول می کشه)

۱۰۰ گرم توتون پیپ رو روی روزنامه پهن کنید و مایع کارامل رو روی اون بریزید. حالا کاملا با دست ترکیب کنید که توتون به هم نچسبه و بین توتون کاملا پخش بشه. این کار رو ۵ دقیقه ادامه بدید تا کاملا توتون آماده بشه.

بعد نوبت به محکم کردن توتون میرسه. اونو لای ۲ تا چوب بذارید و با گیره محکم ببندینش. اگه از گیره صنعتی هم استفاده کنید بد نیست. یا چند تا کتاب روی چوبها بذارید. این کار کمک می کنه که توتون به صورت کیک دربیاد. البته میتونید به جای پرس کردن توتون اونو وارد مرحله بعد کنید.

بعد از گذشت ۲ ساعت توتون رو از لای چوبها بیرون بیارید و بذارید توی کاغد شمعی و توی یک جعبه قابل پلمب قرار بدین (جعبه فلزی خیلی از توتون ها قابل پلمب هستند مانند اکثر قوطی های 100 گرمی مک بارن و یا قوطی بلک وانیلا هم توصیه میشه). حالا فر یا اون رو روشن کنید و روی دمای 180 درجه تنظیم کنید و بذارید تا ۱5 دقیقه فر گرم بشه. بسته  توتون رو توی فر یا اون قرار بدین و فر رو خاموش کنید. اجازه بدین توتون حداقل 24 ساعت داخل فر بمونه. در اثر گرما قوطی باد می کنه و بخشی از هوا از قوطی خارج میشه که ممکنه یک صدایی هم بیاد. (اصلا نترسید)

این توتون هر چقدر بمونه طعم مطلوبتر و بهتری خواهد داشت. من با این روش تونستم حتی توتون لاتاکیا رو با این روش کاراملی کنم و پس از دو ماه طعم بسیار جالبی داشت و حتی میشه توتون رو به مدت زمان خیلی بیشتر هم نگهداری کرد.

 برای نگهداری توتون پیپ به صورت قوطی توجه داشته باشید که قوطی رو جایی بذارید که هواش خیلی گرم و یا خیلی سرد نباشه مثلا توی کمد جای بسیار مناسبیه. در ضمن این باور که خیلی ها توتون رو برای سالم موندن توی یخچال قرار میدن کاملا اشتباه است، شما رطوبت رو به سرما تبدیل خواهید کرد و توتون در زمان استفاده خشک و طعم آن سوزناک خواهد بود.

از دوستانی که در این زمینه تجربیاتی کسب کردند خواهش می کنیم تا عکس ها و مقالات خودشون رو برای درج در وب سایت کافه آرتین به ایمیل cafeartin@gmail.com ارسال دارند تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.

سایر منابع

سایر منبع

استفاده از این مطلب بدون درج منبع ممنوع است

نوشته های مرتبط

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.