روش کوبیدن پیپ، بخش اول به روایت بربیا (لوچیانو بوتزی)

کوبیدن توتون پیپ هنگام استعمال یکی از مهمترین کارهایی است که هر اسموکر آن را باید انجام دهد ولی قبل از آن دوباره به یکی دیگر از روش های تخصصی پر کردن توتون خواهیم پرداخت. این مقاله با همکاری آقای لوچیانو بوتزی، طراح و سازنده معروفترین برند پیپ دنیاست تهیه شده است و در سه بخش نگاشته خواهد شد.

بخش اول:

P_20160722_104514_MT_1

روش سه مرحله ای:

این روش یکی از قدیمی ترین روش هایی است که اسموکر ها جهت پرکردن پیپ استفاده می کنند. در روش سه مرحله ای پیپ شما هر اندازه ای باشد یا آتشگاه آن به هر شکلی که تراشیده شده باشد به راحتی می توانید آن را پر کرده و نتیجه مطلوب را کسب کنید.

P_20160722_140614_1

ابتدا توتون را کاملا از هم بازکنید به نحوی که تسلط کافی روی توتون پیدا کنید، حتما تریشه یا دسته های برگ را از توتون خود جدا کنید تا هنگام پرکردن توتون وارد آتشگاه نشوند. ورود آنها به آتشگاه موجب مختل شدن اسموک شما خواهد شد.

P_20160722_140639_1

1- مقداری توتون در آتشگاه بریزید تا آتشگاه پر شود و سپس آن را به داخل فشار دهید. در روش سه مرحله ای کمترین فشار و بیشترین تراکم در این قسمت است.

P_20160722_140655_1

2- پس از کوبیدن، دوباره توتون داخل آتشگاه بریزید و سپس دوباره آن را فشار دهید. فشار به توتون باید بیشتر از مرحله قبل باشد ولی تراکم کمتری خواهد داشت.

P_20160722_140800_1

3- آخرین قسمت از توتون را داخل آتشگاه بریرید و آن را فشرده کنید به نحوی که روی پیپ شما متراکم باشد. قبل از آتش زدن توتون پیپ خود را آزمایش کنید، در صورتی که هوا به راحتی داخل نیاید، یعنی اینکه پیپ به درستی پر نشده است و آن را باید از اول پر کنید.

پیشنهاد لوچیانو استفاده از توتون با کمترین اسانس است، با این نوع توتون ها شما کمترین آسیب را به خود و پیپ خود می زنید و اگر به درستی پیپ شما پر شده باشد و بریر مرغوب ساخته شده باشد، غیر ممکن است که زبان شما بسوزد.

P_20160722_141434_1

حالا توتون را آتش بزنید، سعی کنید آتش کاملا منظم و مرغوب باشد به نحوی که تمام توتون آتش بگیرد.

P_20160722_141505_1

توتون پس از اولین آتش حالت عمودی به خود گرفته و مانند مو وز می شود، در این زمان باید آن را بکوبید و سطحی صاف درست کنید.

P_20160722_141546_1

اسموک شروع می شود و در صورتی که همه چیز مرتب باشد پیپ مانند آتشفشان یا ولکانو آتش می گیرد.

پس از مدت زمانی احساس می کنید که پیپ قدرت خود را از دست داده است و زمان کوبیدن آن است. بسیاری از مصرف کنندگان ترجیح می دهند تا پیپ خود را یکسره تا انتها استفاده کنند.

چه چیزی آتش پیپ شما را خاموش می کند؟

در حقیقت روشن نگه داشتن پیپ به صورتی که با پک های منقطع که بین بعضی از پک ها تا یک دقیقه فاصله داشته باشد برای هر اسموکری مهم است چرا که روشن نگه داشتن آن موجب عدم نیاز به استفاده مجدد از کبریت یا آتش است.

P_20160722_142134_1

پیپ شما را این کربن سفید رنگ خاموش می کند و همچنین یکی از علل شایع سوختن زبان اسموکر ها است و دلیل آن هم این است که به دلیل زود خاموش شدن آتش، اسموکر باید پک های تند تری به پیپ بزند تا پیپ خاموش نشود، پس در نتیجه پیپ و توتون داخل آتشگاه به سرعت گرم شده و اسموک تند و سوزان خواهد داشت.

 P_20160722_142214_1

روش صحیح این است که با تمپر دوده سفید رنگ را به سمت جلو فشار دهید تا از توتون جدا شود، خوب حالا می توانید آن را از پیپ خود خارج کنید بدون اینکه توتون های نسوخته از پیپ بیرون بریزد.

در صورتی که پیپ خاموش شده است دوباره می توانید آن را آتش بزنید، این کار هیچ اشکالی ندارد و شما به راحتی می توانید آن را به کرات انجام دهید.

خوب تا حالا چیز های زیادی از آقای بوتزی یاد گرفتم و هنوز سوالاتی در ذهن من وجود دارد و بهترین زمان هم پیش آمده تا از فردی قابل و استاد پرسیده شود، سوالاتی که حتما برای شما هم مهم است:

آقا بوتزی و آرتین

سوال: آقای بوتزی چقدر باید پیپ گرم شود؟

پاسخ: پیپ شما به اندازه ای مجاز است گرم شود که اگر آن را در دست گرفته و به آرامی تا عدد 6 شمرده و سپس بعکس از 6 تا 1 بشمارید دست شما نسوزد. اگر در این مدت پیپ دست شما را سوزاند، اجازه دهید تا پیپ سرد شود و سپس آن را مجددا روشن کنید.

سوال: شما در روز چند بار پیپ می کشید؟

پاسخ: معمولا زمانی که می توانم وقت کافی برای پیپ کشیدن اختصاص دهم و این زمان معمولا شب ها دست می دهد، پس تقریبا روزی یک بار.

چه توصیه ای برای اسموکر ها دارید؟

پاسخ: توصیه می کنم که به پیپ به جنبه تفریح نگاه کنند، استعمال زیاد حتما صدماتی به بار خواهد آورد. اسموکر های پیپ آدم های خاصی هستند و سلیقه های خاصی هم دارند و عموما نظرات آنها بر پایه تجربه شخصی خودشان از اسموک است. پس من هیچ وقت با اسموکر ها بحث نمی کنم و فقط نظر خودم رو میگم و از نظرات اونها هم استفاده می کنم.

چطور یک پیپ طراحی می شود؟

پاسخ: خوب من سالهاست که پیپ می سازم و همچنین مهندس آرشیتکت هم هستم. ساخت پیپ شغلی بوده که از پدرم به من رسیده و در حقیقت شما شاهد دو نسل تجربه در زمینه پیپ سازی هستید. من یک موزه بزرگ از پیپ ها را دارم و ممکنه عمر بعضی از اونها به بیش از صد سال هم برسه. موقعی که طرحی تو ذهن من هست اول درون این موزه و با توجه به تجربیات سازندگان گذشته تطبیق میشه و نهایتا روی کاغذ نقاشی میشه. پس از نقاشی طرح اولیه پیپ رو میسازم و اشکالات اونو پیدا می کنم، سپس طرح دیگری ساخته می شود و دوباره اشکالات بر طرف میشه و این پروسه تا زمانی که اشکالات کار برطرف بشه طول می کشه. پس از اتمام طرح اولیه باید به سراغ فیکسچرها برم که طراحی و ساخت آن کار بسیار ظریف، پیچیده و سختیه. تقریبا مدت زمانی که برای طراحی و ساخت یک پیپ از زمان ایده تا پایان طول می کشه حدود یک سال است.

در حال حاضر بربیا 40 نماینده در بیش از 32 کشور جهان دارد و محصولات این برند در بالاترین سطح عرضه می گردند.

نوشته های مرتبط

جوابی بنویسید