ادامه آموزش باریستا (لته آرت، نقاشی روی اسپرسو)

(Late Art) هنر نقاشی با شیر روی اسپرسو

در ادامه بخش عملی آموزش باریستا 1 سراغ لته آرت می رویم. هنر نقاشی با شیر بر روی نوشیدنیهایی با پایه اسپرسو (اسپرسو می تواند ته مزه ای از کارمل، فندق یا شکلات نیز داشته باشد) را Late Art گویند که خود به چند نوع تقسیم می شود ولی ساده ترین و اولین مرحله از یادگیری عملی این نوشیدنی هنری، با دست و بدون استفاده از ابزارهای تزئینی، همچون خلال دندان و غیره انجام می گیرد.

طراحی با شیر بر روی فنجان قهوه با دست می تواند شکلهای اولیه ای همچون قلب، برگ، انواع گلها، انواع میوه ها و هر چیز دیگری که خود قادر به خلق کرن باشیم. در مراحل پیشرفته تر می توانیم با استفاده از ابزارهایی همچون خلال دندان به شکلهایی که خلق کرده ایم قلمی بزنیم و طرحهای حرفه ای تری خلق کنیم.
در اینجا ما می خواهیم روشهای آماده کردن برگ روزیتا را در مراحل عملی لته آرت به شما آموزش دهیم.

مرحله اول: آماده سازی

در ابتدا شیر جوش (تمام استیل) خود را با شیر سرد تقریبا” تا نصف پر می کنیم (سعی کنید از شیرتازه و پر چرب استفاده کنید). سپس بوسیله شیر بخار دستگاه قهوه سازتان شروع به حرارت دادن شیر کنید و در این مدت با دو دست شیر جوش خود را نگه دارید تا زمانی که دیگر تحمل گرمای شیر جوش را نداشته باشید. این یعنی شیر آماده است و لازم به حرارت بیشتری نیست. بلافاصله یک شات اسپرسو در فنجان مخصوص آماده سازید (ترجیحا” بدون شکر). پود شکلات و یا سس شکلات را برای تزیین برخی از تزئینات آماده دادشته باشید.

مرحله دوم: پر کردن و تکان دادن

یک قطره بزرگ از شیر را با یک تکان سریع در ته فنجان بریزید و تا اواسط فنجان به پر کردن ادامه دهید ونصف فنجان را با شیر پر نمایید. با انجام سریع و دقیق این حرکت شما فرمی از یک قاب ضخیم برای طراحی برگ روزیتا آماده ساخته اید. بار دیگر بدون توقف و با یک تکان بر شیر جوشتان نیمه خالی فنجان را پر کنید و این بار سعی کنید با هدایت بیشتر خامه و کف شیر و کشیدن آن از سمتی به سمت دیگر برگ روزیتای خود را طراحی کنید. در نهایت قبل از رسیدن به لبه فنجان شما باید 8 بار با تکان و هدایت شیر بدرون فنجان و سرعت عمل بالا گوشه های برگ روزیتای خود را طراحی کنید.

مرحله سوم: توقف و تمام کردن

با رسیدن به لبه فنجان پر کردن را متوقف سازید و با ایجاد رگه های باریک طرحی زیبا از برگ روزیتا را در اواسط فنجان به پایان برسانید.

چند نکته برای طراحی بهتر در هنر طراحی با شیر

برای استفاده بهتر از کف شیر بهتر است قبل از طراحی، شیر جوشمان را با حرکات چرخشی ملایم آماده کف دهی بهتری کنیم.
همیشه اول شیر خود را بجوشانید وسپس سراغ آماده سازی شات اسپرسو خود بروید. با این کار شما به شیر فرصت تنفس تا مرحله استفاده از آن را می دهید.
همیشه از شیر پر چرب و تازه استفاده کنید. و شیر را در یخچال نگهداری کنید و همچنین شیر جوش شما باید تمام استیل باشد.
تمرین، تمرین، وتمرین کنید. زمانی شما می توانید استاد طراحی در لته آرت شوید که نخست استاد تمرین مهارتهای خود باشید.

برای نوشتن در لته آرت از سس شکلات و از پودر کاکائونیز برای برخی تزینات میی توان بهره برد.

الوین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.