اسپرسوساز خانگی موکاپات

از اسپرسو سازهایی که همیشه کافه آرتین عرضه کرده است، قهوه ساز موکا پات بوده است. روش صحیح استفاده از قهوه ساز موکا پات را در وب سایت کافه آرتین می توانید ببینید . . .

قهوه ترکیبی در موکات پات (اسپرسو ساز)

در این مقاله کوتاه به تهیه اسپرسو به صورت ترکیبی خواهیم پرداخت. قهوه های مختلف طعم های مختلقی دارند، میکس کردن آنها ممکن است نتیجه مورد نظر ما نباشد پس من به صورت ترکیبی در موکاپات استفاده خواهم کرد.

برای تلخی، شوری، ترشی و رایحه برنامه ریزی مشخصی دارم و هدف ترکیب پودر ها با هم نیست بلکه ترکیب و پیوند طعم ها مورد نظر من است.

پس از هر قهوه ای مقداری در پوتافیلتر موکاپات می ریزم و روی حرارت قرار می دهم، نتیجه به قرار زیر است و به نظر من و بسیاری از طرفداران و طراحان قهوه، این طعم بی نظیر شده است.

پس آیس کافه لته هم با اسپرسو درست می کنم. کافی است اسپرسو بدست آمده را در فریزر قرار دهید تا یخ ببندد سپس در خوای گرم تابستان کمی روی آن شیر بریزید تا رنگها و طعم ها معجزه کنند.

آیس کافه لته

 

روش تهیه کافه لته با موکاپات و فرنچ پرس

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.