فیلتر بالسا نعنایی، خنک ترین اسموک پیپ …

مشکلی که بسیاری از اسموکرهای پیپ با آن روبرو هستند گرم شدن پیپ و اسموک با حرارت بالا است. حرارت موجب خراب شدن اسموک، تلخ شدن و سوزش زبان خواهد شد.

فیلتر بالسا نعنایی با قدرت جذب بی نظیر اولین بار توسط کافه آرتین طراحی و وارد بازار شد. این محصول حرارت اسموک شما را به اندازه زیادی کمتر خواهد کرد و شما لذت بیشتری از اسموک خواهید برد، بر خلاف تئوری های رایج در این فیلتر از بوی نعنا استفاده نشده است و فقط از خاصیت جذب شوندگی نعنا بهره برده شده.

جهت نیل به بهترین نتیجه موارد ذیل توصیه می شود:

1- بهتر است پیپ شما خشک باشد (می توانید آنرا بیرون پنجره قرار دهید تا در مجاورت هوا خشک شود)

2- فیلتر پیپ نعنایی را برای کسب بهترین نتیجه حداکثر 2 بار استفاده کنید.

3- قبل از استفاده فیلتر را بین انگشتان خود فشار دهید به نحوی که به راحتی داخل جامپر فیلتر قرار بگیرد، چون فیلتر در اثر تماس با دود مواد را جذب کرده و کمی باد می کند.

فیلتر بالسا نعنایی توسط سازنده ثبت گردیده و مالکیت معنوی، فکری و مادی آن متعلق به وی است و قابل پیگیری خواهد بود …

مقاله دیگری در زمینه مطالعه کنید

یک نظر

  1. فیلتر پیپ نعنایی هیچ بو و عطری از نعنا ندارد و فقط از قابلیت دیفیوزری نعنا استفاده شده است.
    این فیلتر دو مقدار بیشتری نسبت به بالسا معمولی جذب می کند و فیلتر بالسا دو برابر کربن جذب می کند و دو برابر بیشتر عمر می کند. روش صحیح استفاده از این فیلتر به صورت ساعتی است یعنی یک فیلتر در حال خشک شدن بیرون پیپ و یکی هم در حال کار کردن در پیپ است.
    بهتر است فیلتر را جایی بگذارید تا خشک شود و نتیجه عالی است …




    2



    0

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.