روش پر کردن توتون در پیپ

– پیپ و توتون خود را آماده کنید و توتون ها را در صورتی که به هم چسبیده است از هم باز کنید.

– توتون را به گونه ای از بالا درون پیپ بریزید که خودشان وارد پیپ شده و هیچ فشاری در این مرحله به توتون وارد نمی شود. این کار را ادامه دهید تا وقتی که توتون را از بالا روی پیپ میریزید از روی آن پایین بریزد و به اصطلاح سرریز شود.

– مقداری از توتون را با سه انگشت خود به صورت متراکم درآورید.

– توتون متراکم را از بالا درون محفظه پیپ بفشارید. مقدار ترکم آن بایستی حداکثر به اندازه ای باشد که کمی از توتون از روی پیپ بیرون باشد.

– با استخوان انگشت شصت خود توتون را بفشاید. هیچ گاه توتون را با نوک انگشتان خود به داخل فشار نداده و اجازه دهید که توتون در قسمت پایین آتشگاه کمی از هم بازتر و در قسمت فوقانی آتشگاه متراکم پر شود.

– هنگامی که توتون را آتش میزنید باید روی توتون کاملا سرخ شود. ممکن است با یک بار آتش زدن این امر میسر نگردد و مجبور باشید که این کار را دوباره انجام دهید. در صورتی که از پیپ در روز چند بار استفاده می کنید سعی کنید از فندک مخصوص پیپ استقاده کنید تا سطح فوقانی پیپ شما کمتر بسوزد. فندک های مهمولی (مخصوص سیگار)رویه بالایی پیپ شما را می سوزانند در حالی که فندک های مخصوص پیپ هم صدمه کمتری به این قسمت وارد می کنند و هم اینکه موقه روشن کردن پیپ دست شما نخواهد سوخت.

 

 

البته روش های دیگری هم برای پر کردن پیپ وجود دارد که با توجه به آب و هوای منطقه فرق می کند. هر چقدر منطقه آب و هوایی سرد تر داشته باشد توتون متراکم تر پر می شوند و معمولا توتون های سنگینتر و بدون اسانس استفاده می شوند.

البته در زمستان و تابستان هم ذائقه مخطبان فرق می کنند. (توتون های معطر یا اروماتیک به دلیل دارا بودن اسانس و پخت سبکتر هستند)

 

2 نظر

  1. تا قسمتی که سر ریز میشه همه چی خوبه! ولی اون توتون متراکم یکم گیج کنندست.. چقدر توتون باید برداشت؟ و چه میزان متراکمش کرد؟! گفتین میزان تراکم به حدی باشه که یه ذره از پیپ بیرون بمونه خب میشه مقدار کمی توتون برداشت و خیلی کم متراکمش کرد تا بیرون بمونه میشه مقدار زیادی توتون برداشت و خیلی متراکمش کرد تا بیرون بمونه!!
    از دوستان با تجربه هرکی در مورد این لقمه ی آخر یه توضیح کوچیک بده ممنون میشم 🙂




    0



    0
  2. همانطور که sina.mhm اشاره کرده توضیحات این یادداشت و عکسهای مربوطه گیج کننده هستند.به این دوست عزیز و سایر علاقمندان پیشنهاد می کنم به سایت new york pipe club سر زده و روشی را که برای پر کردن پیپ تحت عنوان frank method همراه با توضیحات و عکسهای کافی اورده شده مطالعه کنند.(البته باید تا حدودی به زبان انگلیسی اشنا باشید).این روش که به گفته سایت مربوطه توسط اقای فراتک در سال 2004 پس از 6 سال ازمون و خطا ابداع شده حقیقتا بهترین متد پر کردن پیپ است و اگر به دستورات اورده شده در ان سایت دقیقا عمل کنید متوجه خواهید شد تا چه اندازه نسبت به روش کلاسیک پر کردن سه مرحله ای که همه ما شنیده ایم برتری دارد .بنده از وقتی با این روش پیپم را پر می کنم ، لذتی که از پیپ کشیدن میبردم صد چندان شده. به سایت کافه ارتین پیشنهاد میکنم بجای روشی که در این صفحه آورده اند (که البته در واقع نوع ابتدایی و با توضیحات مبهم همان روش فرانک است)روش کامل تر ی را که آدرسش را دادم ترجمه کرده و برای استفاده علاقمندان در سایت قرار دهند.




    0



    0

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.