روش کوبیدن توتون پیپ، بخش اول به روایت بربیا (لوچیانو بوتزی) — کافه آرتین

 

کوبیدن توتون پیپ هنگام استعمال یکی از مهمترین کارهایی است که هر اسموکر آن را باید انجام دهد ولی قبل از آن دوباره به یکی دیگر از روش های تخصصی پر کردن توتون خواهیم پرداخت. این مقاله با همکاری آقای لوچیانو بوتزی، طراح و سازنده معروفترین برند پیپ دنیاست تهیه شده است و در سه…

via روش کوبیدن پیپ، بخش اول به روایت بربیا (لوچیانو بوتزی) — کافه آرتین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.