تهیه قهوه ترک

تهیه قهوه ترک بسیار ساده است و طرفداران بسیار زیادی داشته م محبوب است. برای اینکه در تهیه قهوه ترک به نتیجه خوبی برسید حتما باید تمرین کنید…
ابتدا به تعداد هر نفر ، یک شات فنجان قهوه ترک آب سرد در قهوه جوش مسی بریزید. سپس به تعداد هر شات یه قاشق مرباخوری شکم صاف قهوه ترک در قهوه جوش بریزید و اگر دوست داشتید مقداری شکر به ان اضافه کنید.
حدود ۵ تا ۱۰ ثانیه مخلوط آب و قهوه را بدون اینکه قهوه جوش را روی گاز بگذارید هم بزنید. بعد از این مرحله قهوه جوش خود را روی آتش ملایم گاز بگذارید و هم نزنید. هنگامی که قهوه شما کف کرد و وسط آن به اندازه به سکه خالی ماند (مانند وقتی که شیر در شیر جوش گرم می شود) قهوه جوش را از روی حرارت بردارید.(کمتر از این زمان قهوه خام و بیشتر از این زمان قهوه می سوزد)

در فیلم زیر روش تهیه قهوه ترک را آموزش خواهید دید:

 

2 نظر

  1. با سلام و خسته نباشید این فیلم کاملا اشتباه است اگر قهوه ترم بجوشد دیگر بدرد نمیخورد

    • سلام
      بسیاری از مصرف کنندگان ارمنی به این صورت قهوه را درست می کنند.
      در صورتی که نگذاریم بجوشه کف یا کرمای بیشتری به دست میاد و در صورتی که بجوشه قهوه تلخ تر خواهد شد.
      اگر آسیاب اون کاملا ریز (ارد) شده باشه بهتره نجوشه ولی اگه از قهوه ترک عربیکا استفاده می کنید چون قهوه طعم لایت تری داره معمولا میذارن بجوشه.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.