چای یا قهوه؟

coffeetea-3-300x225

قهوه یا چای؟

تحقیقات نشان داده است که قهوه و چای هر دو در روشهای مختلف برای سلامتی مفید است. این تحقیقات توسط کارشناسان تغذیه و سلامت بر روی ۱۰۰ ها بدن انسانهای رو به رشد و همچنین بزرگسالان به عمل آمده است.

چای

چای بر حسب نوع و گونه خود به سه بخش تقسیم می شود. چای سفید، چای سبز و چای سیاه

white-tea-280x300

فوائد چای سفید: چای سفید یکی از موثر ترین چایی هاست که شامل غلظت بالایی از آنتی اکسیدان هاست که از بروز بسیاری از بیماری ها همچون بیماریهای عفونی جلوگیری می کند. خواص چای سفید به مراتب بیشتر از چای سبز است. با نوشیدن چای سفید از بوجود آمدن سلول های چربی جدید در بدن جلوگیری کنید و در پیشگیری و مهار کردن چاقی بدن کوشا باشید.

green-tea-300x200

فوائد چای سبز: مطالعات نشان داده است که چای سبز خطر ابتلا به سرطان مری را تا ۶۰% در زنان کاهش می دهد. چای سبز دارای خواص مولد حرارتی و ترویج اکسیداسیون چربی در بدن است که همین امر خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد. چای سبز حاوی کافئین است.

تحقیقات ثابت کرده است که چای سبز با دارا بودن حفاظت کننده هایی در خود، از خطر ابتلا به سرطان ریه جلوگیری می کند.

آقایانی که روزانه ۱۰ فنجان چای سبز میل کنند، خطر احتمالی ابتلا به سرطان کبد را به میزان شگفت انگیزی مهار خواهند کرد.

black-tea-300x300

فوائد چای سیاه: نوشیدن ۳ یا ۴ فنجان چای سیاه در روز می تواند در برابر حملات احتمالی قلبی و حتی برای بیماران قلبی، محافظ بسیار خوبی باشد. تحقیقات نشان داده است افرادی که به مدت ۶ هفته روزانه ۴ فنجان چای سیاه میل می کنند به میزان قابل ملاحظه ای از بروز هرمون های استرس در بدن می کاهند.

چای سیاه از خطر ابتلا به دیابت نوع ۱ جلوگیری می کند و یا روند پیشرفت آن را در بدن کند می کند. چای سیاه حاوی فلوراید است که در حفظ دندان ها بسیار مفید است.

قهوه

coffee-300x180

فوائد قهوه: تحقیقات نشان داده است افرادی که بیشتر قهوه می نوشند خطر ابتلا به بیماری رنج آور آلزایمر را در سنین کهولت به میزان شگفت انگیزی مهار می کنند.

نوشیدن قهوه در طول یک دوره زمانی طولانی از ایست ناگهانی قلبی جلوگیری می کند. قهوه حافظه کوتاه مدت را تقویت می کند و زمان واکنش آنی انسان را بهبود می بخشد. این بهبود بیشتر در افراد سالخورده قهوه خور نمایان است. قهوه یک نوع انرژی زا طبیعی به شمار می رود و همچنین کافئین درون قهوه بهترین مسکن طبیعی در مهار کردن دردهای کشنده و غیر قابل تحمل می باشد. قهوه محافظ خوبی در برابر سرطان کبد و حفاظت آن در برابر بیماری سیروز (Cirrhosis)   است.

مطالعات نشان داده است که نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می کاهد و همچنین ریسک ابتلا به نقرس در آقایان را تا ۴۰% کاهش می دهد.

قهوه شامل درصد بالائی از اسید کلروژنیک است که این خصوصیت سوخت و ساز بدن را بالا می برد و چربی و گلوکز اظافی را از بدن به طور طبیعی دفع می کند.

کشف خواص جادویی نهفته در قهوه و چای به عنوان عناصر طبیعی،همچنان توسط دانشمندان در حال توسعه و پیشرفت بوده و هست.

دانشمندان بر این باورند که عناصری در قهوه نهفته است که می تواند به آنها در کشف داروهای جدید در به کارگیری درمان آلزایمر و درمان بیماری های قلبی و بی خوابی (Insomnia)   نقش بسزایی داشته باشد.

دانشمندان معتقدند با به کارگیری آنتی اکسیدان های بالقوه موجود در چای سفید می توانند در کشف محصولات دارویی جدید جهت جلوگیری از پیری زود راس و برخی سرطان ها بهره گیرند.

coffeetea-2-300x211

منابع بیشتری درباره چای ببینید…

منابع بیشتری درباره قهوه ببینید …

 الوین ک

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.