چرا برخی از اسموکرهای پیپ، دچار سوزش زبان می شوند؟

اگر شما پایپ اسموکر باشید یعنی پیپ بکشید حتما با مشکل سوزش زبان در مراحلی برخورد کرده اید و یا حتی تا مدتی هم نتونسته اید پیپ بکشید. آیا این سوال برای شما پیش آمده که دلیل این مشکل چه می باشد. تقریبا باریکترین و دقیقترین نکته پیپ کشیدن هم روش های کنترل و کم کردن حرارت ناشی از اسموک می باشد به نحوی که تقریبا مدت زمانی بین 15 تا 35 دقیقه توتون سوزانده شود.

به این سوال در سه مرحله پاسخ خواهیم داد: از چه برند پیپ استفاده می کنید  –   از چه توتون پیپ استفاده می کنید   –   از چه شیپ پیپ (قیافه پیپ) استفاده می کنید   –   چگونه پیپ را پر می کنید و اسموک آن چند دقیقه طول می کشد

اگر شما پایپ اسموکر هستید، می توانید نظرات و تجربه های خودتان را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید و دانش عمومی اسموکرها را ارتقا دهید. ثبت نام کنید و نظر بدهید . . .

1- از چه برند پیپ استفاده می کنید

من قصد تبلیغ هیچ برندی را ندارم، چند روز پیش برای دیدن دوستی به یکی از بازارهای سیگار فروشی تهران رفتم و در آنجا به هیولایی به نام پیپ چینی برخوردم. از هر برند نامداری پیپ تهیه کنید ولی اصلا پیپ چینی فیک نخرید.

برندهای پیپ سازی پیپ را از محصولی به نام بریر تهیه می کنند و بریر در حقیقت از گونه های خاصی از درختان استخراج و فراوری می گردد. بریر چوب فراوری شده خاص و گرانی است که می تواند اسموک مناسب و خنکی به شما بدهد و دود پیپ را پالایش کند. مقاله تخصصی را ببینید . . .

پیپ های چینی از چوب بی کیفیت ساخته می شوند که اصلا مناسب این صنعت نیستند و گاها پیپ های پلاستیکی و ترکیبی پلاستیک و چوب هم در آنها دیده می شوند که همه به نام برندهای بسیار نامدار با قیمت نازل (برخی مواقع هم چند برابر قیمت پیپ برند) فروخته می شوند!!!

پس از هر برند اصلی که استفاده کنید مشکلی نیست چون برند ها از ریشه های مرغوب استفاده می کننده و به راحتی این مورد را می توان رفع کرد.

در ضمن برندهای مختلف از بریرهای متفاوتی استفاه می کنند که اسموک هر کدام از آنها متفاوت است ولی اگر شما تازه پیپ کشیدن را می خواهید شروع کنید، همه برندها پیشنهاد می شود.

2- از چه توتون پیپ استفاده می کنید

چیزی که از نقطه نظر نوع توتون می تواند موجب سوزش زبان شود، حرارت به صورت بخار است. توتون هایی که رطوبت بالایی دارند مانند توتون ها اروماتیک (اسانس دار) و یا توتون ویرجینیا که از قند بالایی برخوردار است و رطوبت گرم تولید می کند.

تو فیلم دارودسته نیویورکی ها درخشید
#cafeartin

اکثر اسموکرها بر این باورند که توتون های لاتاکیا و بالکان ها به دلیل عدم استفاده از هر نوع اسانس رطوبت کمی داشته و در نتیجه گرمای کمتری تولید می شود. این دیدگاه بسیار قوی است و بسیاری از اسموکرها اصلا از توتون های با اسانس استفاده نمی کنند. مقاله تخصصی در این زمینه را ببینید . . .

چه خوب توتونی پیدا شد که میتونه دردسر را کم کنه!!  تنها مشکل توتون های لاتاکیا و گروه اینگلش و بالکان بوی آنهاست. این بو که همان بوی اصلی این گونه توتون و این گونه میکسچر است چندان برای کسانی که تجربه اسموک ندارند و به خصوص اطرافیان آنها ممکن است خوشایند نباشد، گویی عطر و طعم توتون های قدیمی کاپتان بلک، هاف اند هاف و فلاینگ داچمن نستالژی بسیار قوی دارد.

هر اسموکری حتما این نوع توتون را باید امتحان کند و ممکن است دیگر تا چند وقت سراغ این گروه نیاید ولی بسیاری از اسموکرها از این گروه توتون استفاده می کنند.

اگر دوست دارید توتون آروماتیک استفاده کنید، یعنی شما می خواهید توتونی انتخاب کنید که رطوبت کمی بیشتری دارد. آیا شما نباید توتون آروماتیک بکشید؟ خیر شما می توانید به آسانی توتون آروماتیک استفاده کنید فقط کافیست از شعله نرمی استفاده کنید و اجازه دهید تا توتون به نرمی بسوزد و بوی زیرک و دلفریب ترکیبی توتون و اسانس شامه شما را نوازش دهد. توتون های اروماتیک مانند غذاهای پر ادویه هستند، همه آشپزها هنگام طبخ غذاهای ادویه دار از شعله نرمی استفاده می کنند تا طعم غذا تلخ نشود.

توتون های فلیک هم گزینه جالبی هستند. توتون فلیک که شبیه یک ورقه نازک از توتون برش خورده است، معمولا رطوبت و همچنین اسانس کمی دارد و برخی اسموکرها قبل از استفاده آنرا از هم باز می کنند. به قول اسموکرها آتشخور این توتون خوب است و هر قدر هم آنرا بکوبید باز می شود آنرا آتش زد. برای اسموک ها منقطع که ممکن است در چند ساعت از توتون به صورت چند دقیقه ای استفاده کرد عالی است.

3- از چه شیپ پیپ استفاده می کنید

پیپ ها شیپ های استانداری دارند و تولید آنها هم مهارت بالا و تجربه زیادی طلب می کنند. کمتر شرکتی در جهان توانایی تولید همه شیپ های استاندارد پیپ را دارد. این شیپ ها در مقاله کاملی تفسیر شده است . . . .

پیپ کالاباش فینیش روچاتا

هر قدر پیپ از تنه بیشتری برخوردار باشد جذب بالاتری خواهد داشت. بعضی از پیپ ها هم به دلیل طراحی خاصشان اسموک خنکی دارند. در پیپ های متوسط می توان به مدل کالاباش اشاره کرد که در نوع خود بی نظیر بوده و سازندگان بسیار معدودی این مدل را میسازند. پیپ کالاباش که انحنا خاصی دارد به طرز جالبی موجب کم شدن حرارت می شود و به پیپ شرلوک هلمز هم معروف است. پیپ کالاباش در سه ترکیب تمام چوب، ترکیب کدو و آتشگاه مرشام و یا تماما مرشام یافت می شود.

درپیپ های بلند می توان به چرچ واردن و هاف چرچ واردن اشاره کرد. چرچ واردن ها پیپ های بلند هستند و استم یا دهنی آنها بلند است. ممکن است فیلتر داشته باشد ولی مدل های بدون فیلتر بسیار سبکتر و حرفه ای تر هستند. هاف چرچ واردن ها هم بهتر است فیلتر نداشته باشند. این پیپ بسیار ظریف است و به عنوان پیپ چندم گزینه مناسبی است ولی هر اسموکری حتما سراغ پیپ چرچ واردن خواهد رفت. درباره پیپ چرچ واردن بیشتر بدانید . . . 

در همینجا باید به پیپ کورن کاب هم اشاره کرد. این پیپ ساخته شده از ذرت است، ذرت مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت دارد و به دلیل خاصیت مبادله رطوبت مانند پیپ های مرشام آتشگاه آن کیک نمی بندد و طعم بسیار جالبی هم دارد. بر خلاف تصور برخی، این پیپ عمر بالایی دارد و بسیاری از اسموکرها پیپ کورن کاب جوانی خود را هنوز هم دارند. در این مورد بیشتر بخوانید . . .

پیپ مرشام

پیپ مرشام گروهی است که به آسانی قابل گذشت نیست. این پیپ بسیار بسیار خاص و گران، از سیلیکات مگنزیم طبیعی ساخته می شود. سیلیکات خاصیت جذب رطوبت دارد و رنگ مرشام خالص سفید طبیعی است که برخی افراد ناآگاه آنرا پلاستیک می دانند. شما می توانید مقالات دانشنامه آزاد را مطالعه کنید . . . 

اگر اسموکر نیستید اصلا مرشام نخرید، این محصول معمولا به صورت خاصی تراشیده می شوند که مراحل استخراج و تراش آنرا می توانید در فیلم زیر ببینید

مسلما اولین وارد کننده پیپ مرشام در ایران کافه آرتین است که با شناخت کافی از محصولی که خریداری می کند حتما بلاک اصلی مرشام با تراش نامداران طراحی جهان را عرضه می کند. پیپ مرشام با جذب ترشحات توتون به مرور زمان به رنگ قهوه ای طلایی در می آید، من شخصا مدل های مرشام بدون فیلتر را توصیه می کنم چون این پیپ به تنهایی قدرت جذب بالایی دارد و وجود فیلتر 9 میلیمتری فقط موجب بزرگی و سنگینی پیپ می شود.

4- چگونه پیپ را پر می کنید و اسموک شما چند دقیقه طول می کشد

برای پر کردن توتون آنقدر مطلب و از آن بیشتر ویدئو تولید شده است که اگر یک سر به یوتیوب بزنید اطلاعات زیادی کسب خواهید کرد. روش سه مرحله ای همیشه مناسب خواهد بود و طرفداران زیادی دارد.

زیر آتشگاه باید تراکم کمی از توتون باشد تا امکان کوبیدن توتون وجود داشته باشد. اگر توتون به درستی پر شده باشد، در یک پیپ معمولی حداقل بیست دقیقه خواهد سوخت.

اگر عادت به پک های پشت سر هم دارید و پیپ کشیدن شما 5 دقیقه طول می کشد، حتما پیپ کشیدن را رها کنید یا روش صحیح پیپ کشیدن را بیاموزید. حتما اسموکر باید هنگام تمرین پیپ کشیدن اول به مهارت در زمان مطلوب دست یابد و همچنین نباید دود تدخین را داخل ریه دهد. افرادی که این راه را طی نکنند به طور قطع از پیپ کشیدن خسته می شوند.

روش پدر بزرگ، یک روش قدیمی برای کنترل دود اسموک و نهایتا حرارت می باشد. در این روش انگشتان دست را روی آتشگاه پیپ قرار می دهند تا هوای ورودی به پیپ را کنترل کنند که در نتیجه آتش راحت تر کنترل شود. این روش بین اسموکرهای جوان بسیار رایج است ولی مشکل کلی آن حرارت زیاد در این روش است. البته می توان از کپ پیپ هم استفاده کرد که روی آتشگاه قرار می گیرد و به نحو درستری هوای ورودی را کنترل می کند و همچنین موجب می شود اگر اسموکر بخواهد پیپ خود را قبل از تمام شدن توتون قطع کند، توتون سوخته بیرون نریزد و امکان بهتری برای استفاده مجدد داشته باشد. به نظر من به شرطی که توتون به درستی پر شود استفاده از این روش لزومی نخواهد داشت ولی این روش برای اسموکرهای تازه کار بسیار کاراست.

توصیه: ممکن است در اثر اسموک های مداوم زبان شما آسیب دیده باشد، پس حتما تا مدتی به خود استراحت دهید تا اسموک بهتری داشته باشید.

این مقاله شامل قانون کپی رایت است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.